Detail kurzu

Příprava k autorizaci inženýrů a techniků činných ve výstavbě

Gradua-CEGOS, s.r.o.

Popis kurzu

Základní přehled a znalost předpisů v oblasti výstavby, podněty a podklady k vlastnímu studiu vybraných předpisů: jako příprava k právní části autorizační zkoušky (vykonává se písemným testem), jako příprava k náležitému vlastnímu výkonu vybraných činností ve výstavbě.

Obsah kurzu

Informace k autorizaci inženýrů a techniků činných ve výstavbě. Stavební zákon a jeho prováděcí předpisy. Technické předpisy a normy ve výstavbě. Ochrana životního prostředí v souvislosti s výstavbou – vybraná ustanovení základních právních předpisů. Podnikání a smluvní vztahy ve výstavbě – vybraná ustanovení občanského zákoníku, živnostenského zákona a zákona o veřejných zakázkách. Bezpečnost a ochrana zdraví, požární bezpečnost ve výstavbě.

Cílová skupina

Projektantům a stavbyvedoucím všech oborů. Osobám, které vykonávají vybrané činnosti ve výstavbě, tj. projektování a vedení realizace staveb nebo odpovědným zástupcům právnických osob pro tyto živnosti. Všem, kteří hodlají získat oprávnění k výkonu těchto činností (podle zákona 360/1992 Sb.) a chtějí se připravit k autorizační zkoušce. Autorizovaným osobám k aktualizaci přehledu a znalostí předpisů v oblasti výstavby, pro kvalifikovaný a odpovědný výkon vybraných činností v období častých a velkých změn v právním rámci.

Kontaktní osoba

Zákaznické centrum Gradua-CEGOS
+420 226 006 300
gradua@gradua.cz

Hodnocení




Organizátor