Detail kurzu

Self Management

Gradua-CEGOS, s.r.o.

Popis kurzu

Absolvent kurzu bude znát základní techniky a principy sebeřízení, bude umět efektivně si stanovovat cíle a umět je také naplňovat, pochopí principy prokrastinace a bude ovládat strategie její prevence, zvýší tak svoji výkonnost díky základním technikám sebekoučování aneb jak zjistit, co chci a co potřebuji, jak identifikovat strašáky, kteří mě v tom brání, jak to udělat tak, abychom byli s prací spokojeni a bavila nás, jak přestat donekonečna odkládat „nepříjemné“ činnosti, jak dlouhodobě udržet bez enormní námahy svoji motivaci a jaká za to bude odměna.

Obsah kurzu

Rozvoj sebepoznávání. Sebeřízení. Efektivní stanovování cílů, priorit a osobní vize. Sebemotivace. Podpora akceschopnosti. Management změny. Práce s vůlí a psychickou energií. Jak zvítězit nad prokrastinací. Konkrétní metody a strategie vedoucí k podpoře sebe sama.

Cílová skupina

Nejen manažerům, ale všem, kteří čelí tzv. rozhodovací paralýze, mají nadměrné množství úkolů, možností a neumí se orientovat v prioritách. Dále je kurz velice vhodný pro ty, kteří cítí, že často odkládají úkoly a povinnosti a mají problémy se sebemotivací či sebekontrolou.

Kontaktní osoba

Zákaznické centrum Gradua-CEGOS
+420 226 006 300
gradua@gradua.cz

Hodnocení




Organizátor