Detail kurzu

Požárně bezpečnostní řešení stavby (PBS) v projektové dokumentaci – seminář

Gradua-CEGOS, s.r.o.

Popis kurzu

Pochopení základních cílů požární bezpečnosti staveb. Získání orientace v předpisové základně na úseku požární ochrany. Seznámení se základními pojmy a definicemi požární bezpečnosti staveb. Vysvětlení principů a požadavků stanovených v kodexu norem požární bezpečnosti staveb řady ČSN 73 08×x pro stanovení: rozdělení stavby do požárních úseků a výpočet požárního rizika, stupně požární bezpečnosti, konstrukčního systému objektu, požadavků na stavební konstrukce, návrhu únikových cest a zhodnocení evakuace osob, odstupových vzdáleností a požárně nebezpečného prostoru, požadavků na zařízení pro protipožární zásah, požadavků na technická a technologická zařízení, požadavků na požárně bezpečnostní zařízení.

Obsah kurzu

Předpisová základna na úseku požární ochrany. Požárně bezpečnostní řešení. Kodex norem požární bezpečnosti staveb řady ČSN 73 08×x.

Cílová skupina

Seminář je určen pro odbornou veřejnost se zájmem o pochopení systému navrhování požární bezpečnosti staveb v České republice. Primárně se jedná o projektanty, kteří budou v rámci své projekční činnosti zpracovávat požárně bezpečnostního řešení stavby.

Kontaktní osoba

Zákaznické centrum Gradua-CEGOS
+420 226 006 300
gradua@gradua.cz

Hodnocení




Organizátor