Detail kurzu

KURZ: Účetní a daňové aktuality roku 2018

NOVATIS s.r.o.

Popis kurzu

přehled daňových a účetních novinek

Obsah kurzu

Program kurzu bude obsahovat informace o nejdůležitějších změnách, které rok 2018 přinese do účetnictví, daní, obchodního práva a dalších souvisejících oblastí. Kurz je určen všem, kdo chtějí mít jistotu, že jim neuniknou důležité informace, bez nichž nelze kvalitně zastávat funkce účetních, auditorů, daňových poradců a dalších ekonomických pracovníků. Podrobný program kurzu bude doplněn později ve vztahu k vývoji legislativy.

Cena: Kč 25.700,–- pro osobu ve dvoulůžkovém pokoji Kč 30.700,–- pro osobu v jednolůžkovém pokoji Jedná se first minute cenu, která platí do 28. 2. 2018, poté bude cena navýšena.

Cena obsahuje: leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a příplatků Praha – Dalaman – Praha, transfery v cíli zájezdu (letiště – hotel – letiště), ubytování, stravu formou all inclusive, kompletní pojištění (léčebné výlohy, úraz, odpovědnost za škodu a storno zájezdu) a kurzovné.

Informace o destinaci: Marmaris Stále se rozvíjející moderní letovisko Marmaris je zasazené do úžasné zátoky obklopené borovicemi a horami. Oblast je oblíbená také pro jednu z nejkrásnějších pláží Středozemního moře – želví pláž Iztuzu. Milovníci památek mohou navštívit starověké ruiny z období Byzantské říše, zříceniny Kyra, Lydia a Lissia. Oblast je známá také pro své sirné prameny, bahenní koupele v lázních Dalyan (na kožní problémy, revmatismus, detoxikaci organismu, ale i pro relaxaci). Vodní lázně Sultaniya mají přídavek bromidu a sulfid vodíku, nebo lázně Marias Spa nabízí masáže a koupele. Ten, kdo má rád přírodu by měl zavítat do oblasti Dalyan Delta, kde může pozorovat úchvatnou faunu (malé želvy nebo různorodé ptáky). Pravou tureckou atmosféru lze zažít v místních kavárnách a restauracích, kde nesmíte opomenout ochutnat místní speciality.

Hotel Green Nature Diamond ***** Jedná se o luxusní a elegantní hotel, postavený v roce 2014, přímo u pláže a nedaleko centra Marmarisu. Letiště v Dalamanu leží 95km od hotelu. Hotelová písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře je přímo u hotelu, slunečníky, lehátka, matrace a ručníky zdarma.

Cestovní kancelář: Zájezd samotný pořádá CK Čedok a.s.

Kontaktní osoby pro zájemce:

Mgr. Jana Nováková, tel. 724 355 889, mail: info@vseproucetni.cz

Cílová skupina

finanční účetní, auditoři, daňoví poradci, ekonomové

Kontaktní osoba

Mgr. Jana Nováková
724 355 889
info@vseproucetni.cz

Hodnocení




Organizátor