Detail kurzu

Jak zjistit hospodářský výsledek s využitím účtování o nedokončené výrobě – pro manažery

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Na workshopu se dozvíte, zda plně využíváte potenciálu účtování o nedokončené výrobě pro vyhodnocování ekonomické efektivity výroby, a to i když o nedokončené výrobě již účtujete nebo o tom uvažujete.

Dozvíte se: Jak využít účtování o nedokončené výrobě pro sledování skutečných hospodářských výsledků v měsíčních intervalech. Jak odhalovat kritická místa a rizika výroby s negativním dopadem do hospodářského výsledku. Jak ocenit rozpracovanost výroby. Jak vyčíslit množstevní a cenové odchylky kalkulovaných a skutečných nákladů.

Obsah kurzu

  • měsíční hospodářský výsledek – věrohodný zisk?,
  • přínosy využití účtování o nedokončené výrobě,
  • přehledné nástroje řízení a vyhodnocování výroby,
  • vypovídající ocenění nedokončené výroby,
  • analýza odchylek kalkulovaných a skutečných nákladů.

Cílová skupina

Workshop je určen pro majitele a ředitele výrobních firem, kteří plně nedůvěřují vykazovaným měsíčním hospodářským výsledkům a nedaří se jim hospodářský výsledek smysluplně vyhodnotit. Vedle výrobních firem inspiraci na workshopu získají také firmy s obory stavební činnost, opravárenství, projektování, či poradenství, neboť nedokončená výroba vzniká i při poskytování služeb.

Poznámka k ceně

kód: 1805280 - 2 390 Kč + DPH Základní cena, kód: 180528A - 4 541 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180528B - 6 453 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180528C - 8 126 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor