Detail kurzu

Systém HACCP ve stravovacích provozech krok za krokem

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Cílem semináře je seznámit vás s problematikou systému HACCP ve stravovacích provozech, dále s principy systému HACCP a s postupy zavádění systému v praxi. Bude vám vysvětlena problematika nebezpečí z potravin, dále základní pojmy a požadavky na systém HACCP. Získáte informace a návod, jak vytvořit a zavést systém HACCP v praxi (ve vlastním provozu).

Obsah kurzu

  • legislativní požadavky na systém HACCP,
  • základní principy systému HACCP,
  • postup zavádění systému HACCP,
  • rozdíl mezi tzv. plným a zjednodušeným systémem HACCP,
  • zavádění systémů založených na principech HACCP,
  • ověřování systému HACCP.

Dotazy a diskuze.

Cílová skupina

Seminář je určen všem, kteří se chtějí o systému Hazard Analysis and Critical Control Points (dále jen HACCP) dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za systém HACCP zodpovědní.

Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (bude řešena oblast související s výrobou pokrmů).

Poznámka k ceně

kód: 1805660 - 1 990 Kč + DPH Základní cena, kód: 180566A - 3 781 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180566B - 5 373 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180566C - 6 766 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor