Detail kurzu

Řízení alergenů ve stravovacích provozech

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Cílem semináře je seznámit vás s problematikou alergenů ve stravovacích provozech.

Budou vysvětleny základní pojmy. Seminář přináší odpovědi na otázky, jak správně informovat o alergenech, na co si dát pozor při přípravě pokrmů a jaká preventivní opatření je možné zavést, aby nedocházelo ke kontaminaci alergeny.

Získáte přehled o tom, na co si dát pozor a čemu v praxi věnovat pozornost.

Obsah kurzu

  • základní pojmy,
  • legislativa, legislativní požadavky,
  • poskytování informací o alergenech (možnosti, specifika),
  • zdroje informací pro sledování alergenů,
  • alergeny v technologii výroby / při přípravě pokrmů (na co si dát pozor),
  • možná preventivní opatření.

Cílová skupina

Seminář je určen všem, kteří se chtějí o problematice alergenů ve stravovacích provozech dozvědět více.

Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (bude řešena problematika stravovacích provozů).

Poznámka k ceně

kód: 1805670 - 2 090 Kč + DPH Základní cena, kód: 180567A - 3 971 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180567B - 5 643 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180567C - 7 106 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor