Detail kurzu
Řízení alergenů ve stravovacích provozech
1. VOX a.s.
Popis kurzu
Cílem semináře je seznámit vás s problematikou alergenů ve stravovacích provozech.
Budou vysvětleny základní pojmy. Seminář přináší odpovědi na otázky, jak správně informovat o alergenech, na co si dát pozor při přípravě pokrmů a jaká preventivní opatření je možné zavést, aby nedocházelo ke kontaminaci alergeny.
Získáte přehled o tom, na co si dát pozor a čemu v praxi věnovat pozornost.
Obsah kurzu
- základní pojmy,
- legislativa, legislativní požadavky,
- poskytování informací o alergenech (možnosti, specifika),
- zdroje informací pro sledování alergenů,
- alergeny v technologii výroby / při přípravě pokrmů (na co si dát pozor),
- možná preventivní opatření.
Cílová skupina
Seminář je určen všem, kteří se chtějí o problematice alergenů ve stravovacích provozech dozvědět více.
Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (bude řešena problematika stravovacích provozů).
kód: 1805670 - 2 090 Kč + DPH Základní cena, kód: 180567A - 3 971 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180567B - 5 643 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180567C - 7 106 Kč + DPH
Kontaktní osoba
Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz