Detail kurzu

ICAgile Certified Professional - Agilní principy

GOPAS, a.s.

Popis kurzu

Cílem certifikačního kurzu ICAgile Certified Professional (ICP) je porozumět Agilním metodám a získat dostatek informací k jejich aplikaci v rámci Scrum nebo Kanban procesu. Kurz obsahuje soubor cvičení, příkladů a aktivit kde mají účastníci možnost získané informace hned aplikovat.

Certifikační kurz ICAgile Certified Professional (ICP) je zakončen mezinárodně uznávanou certifikací od Americké společnosti ICAgile (International Consorcium for AGILE). Certifikace ICAgile je podmíněna úspěšným aktivním absolvováním plné délky kurzu a je v ceně tohoto kurzu.

Certifikační kurz ICAgile Certified Professional (ICP) je v porovnání s certifikačním kurzem Certified Scrum Master (CSM) orientován nejen na samotný Scrum, ale i na extrémní programování a Kanban. Cílem kurzu je porozumět tomu jak Agilní přístupy aplikovat a adaptovat je do prostředí Vaší organizace. Certifikace Agile Certified Professional se aktuálně začíná prosazovat z amerického kontinentu i na ten evropský a je velice zajímavou alternativou k certifikaci Certified Scrum Master.

Školení vedou zkušení trenéři, kteří jsou certifikovaní světově nejuznávanějšími certifikačními autoritami se zaměřením na Agilní přístup a Scrum, proces. Jsou školiteli americké organizace ICAgile a mají certifikace od Scrum Alliance: CSM - Certified Scrum Master, CSPO - Certified Scrum Product Owner, a CSP - Certified Scrum Professional.

Cílová skupina

Cílová skupina je popsána v položce Cíl kurzu.

Kontaktní osoba

Klientský servis
+420 234 064 900-3
info@gopas.cz

Hodnocení




Organizátor