Detail kurzu

ITIL V3 Managing Across The Lifecycle

GOPAS, a.s.

Popis kurzu

Managing Across the Lifecycle je posledním ze školících modulů Service Lifecycle/Service. Vede k získání odborného certifikátu ITIL Expert in IT Service Management. Účelem tohoto školicího modulu a s ním spojené zkoušky je předat, přezkoušet a potvrdit znalosti celého obsahu publikací popisujících ITIL V3, a to se zaměřením na cíle, účel, procesy, funkce a činnosti v oblasti obchodní, řídící a kontrolní a na rozhraní a interakce mezi procesy, jimiž se zabývá pět základních publikací věnovaných verzi 3.

Součástí školení je formální přezkoušení (komplexní přezkoušení bez možnosti použití učebnic formou multiple-choice s osmi otázkami, na které je třeba odpovědět v čase 90 minut; každá otázka má čtyři možné odpovědi v bodové hodnotě 0 až 5; podmínkou úspěšného složení zkoušky je zisk 28 bodů z maximálního možného počtu 40 nebo dosažení 70% správnosti odpovědí).

Cena zkoušky 7616 Kč (bez DPH) NENÍ zahrnuta v ceně kurzu. Zkouška se koná pátý den školení.

Před účastí na zkoušce je nutné absolvovat certifikaci ITIL v3 Foundation.

Při neúspěšném složení zkoušky lze zkoušku opakovat při následujícím termínu konání kurzu. Cena samostatné zkoušky je 7616 Kč / 5 JTP.

Cílová skupina

Cílová skupina je popsána v položce Cíl kurzu.

Kontaktní osoba

Klientský servis
+420 234 064 900-3
info@gopas.cz

Hodnocení




Organizátor