Detail kurzu
Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé
1. VOX a.s.
Popis kurzu
Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v požadavcích na zajišťování bezpečnosti potravin, v problematice systému HACCP.
Budou probrány jednotlivé principy systému HACCP, postupy udržování efektivního systému.
Získáte informace z oblasti mikrobiologie a informace o nejčastějších chybách při udržování systému HACCP.
Obsah kurzu
- přehled potravinářské legislativy,
- mikrobiologie potravin,
- nebezpečí z potravin,
- souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití),
- struktura systému HACCP (postup zavádění),
- ověřování systému,
- zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami.
Cílová skupina
Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou zodpovědní za bezpečnost potravin. Zejména pak pro vedoucí pracovníky, stávající i nové členy týmu HACCP.
kód: 1805720 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 180572A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180572B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180572C - 7 446 Kč + DPH
Kontaktní osoba
Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality