Detail kurzu

Prodej investičních produktů s ohledem na povinné předpisy a včetně nového Nařízení EU o prospektu

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Cílem semináře je seznámit vás s povinnostmi dle zákona o podnikání na kapitálovém trhu při nabízení (zejména veřejná nabídka) a poskytování investičních služeb zahrnujících prodej investičních produktů (zejména přijímání a předávání pokynů a umísťování investičních nástrojů). Budete také seznámeni s dalšími předpisy dotýkajícími se distribuce investičních produktů (ZISIF, PRIIPS).

Dozvíte se také vše podstatné o novém Nařízení EU o prospektu (účinnost od 21. 7. 2019), které změní stávající pravidla při zhotovování, schvalování a uveřejňování prospektů cenných papírů a přináší množství novinek zjednodušujících a zefektivňujících pravidla a administrativu, čímž usnadní i malým a středním firmám přístup na finanční trhy.

Obsah kurzu

  • distribuce investičních produktů na finančním trhu,
  • regulace distribuce investičních nástrojů (příčiny, východiska, trendy),
  • subjekty zúčastněné na distribuci (investoři, emitenti a distributoři),
  • základní modely distribuce investičních nástrojů,
  • formy distribuce a jejich regulace (finanční služby, nabízení investic).

Dotazy a diskuze.

Cílová skupina

Seminář je určen pro všechny subjekty, které vytvářejí, nabízejí, či jinak distribuují investiční produkty – je zaměřen zejména na emitenty a na obchodníky s cennými papíry a investiční zprostředkovatele.

Poznámka k ceně

kód: 1808420 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 180842A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180842B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180842C - 7 446 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor