Detail kurzu

Profesionálem účetní závěrky – audit, výroční zprávy a zveřejnění závěrky

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Účast na kurzu vám pomůže ověřit správné postupy v případě auditu, dozvíte se, jak má audit správně probíhat a také, jaká jsou vaše práva a povinnosti. Cílem kurzu je také seznámit vás dalšími povinnostmi ve vztahu k účetní závěrce, konkrétně, jak sestavit a jak má vypadat výroční zpráva i jaké údaje účetní závěrky se zvěřejňují. Budete mít příležitost zeptat se na konkrétní oblasti, kde máte pochybnosti a budete upozorněni na nejčastější chyby, které se v praxi vyskytují.

Obsah kurzu

  • ověřování účetní závěrky auditorem,
  • výroční zpráva,
  • zpráva o vztazích mezi propojenými osobami,
  • zveřejňování údajů z účetní závěrky,
  • časté chyby zjišťované při auditu účetní závěrky.

Dotazy a diskuze.

Cílová skupina

Kurzu je určen všem, kteří mají základní informace o účetnictví nebo pracují jako účetní, ale potřebují si ověřit správné postupy a povinnosti související s auditem a zveřejňováíním účetní závěrky. Kurz doporučujeme také studentům ekonomických oborů, kteří potřebují rozšítit a prohloubit znalosti o účetní závěrce a souvisejících úkonech.

Poznámka k ceně

kód: 1808550 - 2 490 Kč + DPH Základní cena, kód: 180855A - 4 731 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180855B - 6 723 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180855C - 8 466 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor