Falšování potravin

Základní informace
Přihlásit se na kurz

Popis kurzu

Cílem semináře je seznámit posluchače s aktuální situací v oblasti falšování potravin, definovat možné aspekty klamání spotřebitele od naředění výrobku vodou po záměnu zeměpisného původu nebo nepravdivou deklaraci bio kvality potraviny. Diskutovány také budou výhody a omezení používaných kontrolních laboratorních metod a výhledy do budoucna.

Cílová skupina

Seminář je určen pro:
pracovníky potravinářských podniků a obchodních řetězců zodpovědné za kvalitu výrobků, odborné pracovníky analytických laboratoří aplikující metody průkazu falšování.

Termíny kurzů

22.04.2020

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
tel:
+420 222 539 *** Zobrazit

e-mail:
info@... Zobrazit


O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel:
+420 222 539 *** Zobrazit

e-mail:
info@... Zobrazit

web: www.kursy.cz

Adresa
Verlag Dashöfer, nakladatelství, spol. s r. o.
Evropská 423/178, Praha 6 Zobrazit na mapě

Hodnocení kurzu

(hlasujte)