Detail kurzu

Manuálna lymfodrenáž tela

BEAUTY SCHOOL

Popis kurzu

Manuální lymfodrenáž těla je speciální ručně prováděná masáž, která má vynikající ozdravný, detoxikační, regenerační, relaxační i kosmetický účinek.

Za pomocí jemné techniky se pod určitým tlakem, tempem a pořadím daných specifických hmatů, aktivuje lymfatický (mízní) systém těla.

Pokud je lymfatický systém oslaben, projevuje se to únavou, snížením imunity, velkým oslabením fyzického i psychického stavu. V důsledku špatně fungujícího lymfatického systému se objevuje také celulita, otoky, zadržování vody v těle, křečové žíly, metličky na kůži apod.

Lymfatický systém je přetížen při stresu, nedostatku pohybu, špatném (mělkém) dýchání, nesprávném pitném i stravovacím režimu, při kouření, nošení těsného prádla, jednostranné zátěži (např. dlouhé stání) apod. Lymfatický systém může být také ale narušen po operaci, úrazu či prodělaném infekčním onemocnění.

Obsah kurzu

Obsah kurzu - 4 dni /15.4.-16.4.. plus 23.4.- 24.4.. 2021 /

Použitím lymfodrenážnej masáže možno posilniť celkový imunitný systém a pozitívne ovplyvňovať vývoj zdravotných problémov, ktorým by klasické druhy masáží uškodili. Táto zvlášť jemná a harmonická masáž aktivuje tok lymfy, uvoľňuje škodlivé látky z tkanív, aktivuje obranný systém organizmu a je taktiež vynikajúcim prostriedkom pri fyzioterapii v športe.

Cílová skupina

Certifikát Masérský kurz je ukončen odborným certifikátem, po jehož obdržení můžete Manuální lymfodrenáž těla provozovat ve své masérské praxi.. Certifikát má mezinárodní platnost.

Certifikát Ukončené certifikátom
Hodnocení




Organizátor