Detail kurzu

Asertivita pro šéfy - LEADERSHIP II. - Praha

Albisa s.r.o.

Popis kurzu

Cílem školení je naučit Vás, jak a kdy být na jiné lidi přátelský a kdy a jak při jednání s nimi eticky použít přiměřenou sílu na ochranu svých a firemních zájmů.

Obsah kurzu

Přátelský šéf je obvykle oblíbený šéf. Někteří lidé si ale jeho laskavost a velkorysost vysvětlují jako jeho slabost a snaží se získat pro sebe co nejvíce výhod. Tehdy je přátelský šéf donucen eticky použít sílu.

Někteří lidé používají sílu a násilí bez problémů a bez zaváhání sekají doleva, doprava. Někteří to tak bezstarostně dělat neumí. Mají problém s tím, že by mohli někomu neprávem ublížit, nebo na použití násilí nejsou stavění.

Použití síly je v některých situacích nutné – při propouštění lidí ze zaměstnání, dále v době vysokého pracovního nasazení, kdy je třeba stihnout důležitý termín, nebo při komunikaci s manipulativním člověkem, který se neumí spořádat do kůže.

Bezhlavé použití síly může nadělat více škody než úžitku. Proto je důležité, aby sílu šéf použil kontrolovaným, etickým způsobem a v nezbytném množství. To je skutečná asertivita a právě tomu je věnováno toto školení.

** Témata školení: **

  • Strategie dosahování úspěchu.
  • Váš typ osobnosti a asertivita.
  • Asertivita a emoce podřízených.
  • Dobrý šéf a syndrom vyhoření.
  • Jak zvládat manažerský stres.

Cílová skupina

Manažeři, obchodníci, podnikatelé a zájemci o osobní rozvoj,

Certifikát Certifikát spoločnosti Albisa o absolvovaní kurzu. Poznámka k ceně

SLEVA 30% při platbě před uzávěrkou 14 dní před školením. Termín školení ještě nebyl určen? Přihlaste se předběžně již nyní, po vyhlášení termínu Vás zkontaktujeme.

Hodnocení




Organizátor