Detail kurzu

Mezigenerační vztahy, hodnoty a spolupráce

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Workshop je věnován tématu mezigenerační spolupráce v profesních týmech. Účastníci budou aktivně zapojeni do práce s hodnotami jednotlivých generací, dozví se důležité informace týkající se generací babyboomers, X, Y, Z, budou moci porozumět jejich specifikům a využít poznatky pro zlepšení týmové práce i obecně v mezilidských vztazích. Nahlédneme na problematiku nežádoucích projevů na pracovišti, soustředíme se na pozitivní práci s věkem v každé životní etapě pracovního života a zaměříme se na to, jak mohou být dobré mezigenerační vztahy a vzájemná spolupráce významným přínosem v rámci společného kolektivu.

Obsah kurzu

  • mezigenerační vztahy – hodnoty spjaté s věkem,
  • generační spolupráce, problémy i přínosy v rámci společného pracovního týmu,
  • nejčastější mýty a mylné předpoklady ve vztahu k věku,
  • generace Y – jak a proč žijí naši mileniálové?
  • nežádoucí jevy problémového chování na pracovišti,
  • jak se nejlépe vyladíme? Balance pracovního a osobního života v jednotlivých životních etapách a emoce v týmových vztazích.

Cílová skupina

Seminář je určen pracovním skupinám a týmovým vedoucím, kteří si přejí více porozumět kolegům různých věkových kategorií na svých pracovištích, a chtějí zefektivnit způsob jejich spolupráce a vzájemné komunikace.

Poznámka k ceně

kód: 1806700 - 2 065 Kč + DPH Základní cena, kód: 180670A - 3 924 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180670B - 5 576 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 180670C - 7 021 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor