Detail kurzu
Diabetik a jeho stravování
Středisko vzdělávání s.r.o.
Popis kurzu
Seminář je zaměřen na problematiku stravování člověka s onemocněním diabetes mellitus (cukrovka). Po stručné charakteristice onemocnění je zaměřen zejména na vhodné stravování diabetiků, budete seznámeni se zásadami diabetické diety, zastoupením a významem jednotlivých živin v jídelníčku, pojmem výměnné jednotky a jejich využitím při sestavování vhodného jídelníčku.
Rozsah: 4 vyuč. hod.
Obsah kurzu
1. Stručná charakteristika onemocnění diabetes mellitus2. Sacharidy, tuky a bílkoviny v diabetické dietě
3. Zásady při stravování diabetika
4. Výměnné jednotky v diabetické dietě
Cílová skupina
Seminář je určen všem, kteří se zajímají o tématiku zdravé výživy
V ceně výukové materiály.
Kontaktní osoba
Ing. Martina Smolíková
+420 730 554 421
info@vsostrava.com
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality