Detail kurzu

Odpady ve stravovacích provozech pro začínající a mírně pokročilé

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Cílem je seznámit vás s problematikou odpadů ve stravovacích provozech a se základními povinnostmi původců odpadů. Budou vysvětleny základní pojmy. Seminář vám přinese odpovědi na otázky, co se má udělat s odpadem před jeho vyhozením, jak správně likvidovat zbytky jídel, zda je možné používat drtič odpadu, a mnoho dalších informací.

Obsah kurzu

  • přehled potřebné legislativy,
  • základní pojmy a definice,
  • legislativní požadavky (povinnosti při nakládání s odpady),
  • povinnosti původce odpadů,
  • hygienické požadavky,
  • praktické nakládání s odpady ve stravovacích provozech.

Dotazy a diskuze.

Cílová skupina

Seminář je určen všem, kteří se chtějí o problematice odpadů ve stravovacích provozech dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za tuto oblast zodpovědní. Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (bude řešena problematika stravovacích provozů).

Poznámka k ceně

kód: 1902180 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 190218A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190218B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190218C - 7 446 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor