Detail kurzu
Odpady ve stravovacích provozech pro začínající a mírně pokročilé
1. VOX a.s.
Popis kurzu
Cílem je seznámit vás s problematikou odpadů ve stravovacích provozech a se základními povinnostmi původců odpadů. Budou vysvětleny základní pojmy. Seminář vám přinese odpovědi na otázky, co se má udělat s odpadem před jeho vyhozením, jak správně likvidovat zbytky jídel, zda je možné používat drtič odpadu, a mnoho dalších informací.
Obsah kurzu
- přehled potřebné legislativy,
- základní pojmy a definice,
- legislativní požadavky (povinnosti při nakládání s odpady),
- povinnosti původce odpadů,
- hygienické požadavky,
- praktické nakládání s odpady ve stravovacích provozech.
Dotazy a diskuze.
Cílová skupina
Seminář je určen všem, kteří se chtějí o problematice odpadů ve stravovacích provozech dozvědět více, zejména pracovníkům, kteří jsou za tuto oblast zodpovědní. Seminář je primárně určen pro stravovací provozy (bude řešena problematika stravovacích provozů).
kód: 1902180 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 190218A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190218B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190218C - 7 446 Kč + DPH
Kontaktní osoba
Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality