Detail kurzu
Systémy bezpečnosti potravin – jejich principy a požadavky
1. VOX a.s.
Popis kurzu
Cílem semináře je seznámit vás s principem a požadavky systémů bezpečnosti potravin (systém HACCP, standardy BRC, IFS, FSSC 22000). Získáte informace, které vám umožní orientovat se v požadavcích systémů. Budou probrány postupy udržování efektivního systému bezpečnosti potravin, aktuální přístupy k požadavkům standardů IFS a BRC, budou stručně shrnuty novinky, které přináší nová verze standardu IFS a BRC.
Obsah kurzu
- cíle a význam systémů bezpečnosti potravin,
- dělení systémů, pojmy v rámci systémů,
- základní požadavky systémů bezpečnosti potravin se zaměřením na BRC, IFS (odpovědnost vrcholového vedení, systém řízení bezpečnosti a kvality, řízení zdrojů, výrobní proces, měření, analýzy, zlepšování, obrana potravin),
- stručný přehled novinek standardů IFS a BRC.
Dotazy a diskuze.
Cílová skupina
Seminář je určen jak pro pracovníky společností, které zvažují zavedení a certifikaci systému bezpečnosti potravin, tak pro pracovníky společností, které mají systém podle některé z norem již zaveden. Zejména pak pro pracovníky zodpovědné za kvalitu a hygienu, pro vedoucí a členy týmu HACCP, pro interní auditory.
kód: 1902190 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 190219A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190219B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190219C - 7 446 Kč + DPH
Kontaktní osoba
Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality