Detail kurzu

Auditor v potravinářství

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Cílem je vyškolit interní auditory pro provádění auditů v oblasti bezpečnosti potravin, i pracovníky, kteří budou do realizace auditů teprve zapojeni.

Po absolvování semináře budete připraveni provádět interní audity, audity u vašich dodavatelů. Získáte informace, jak efektivně ověřovat kvalitu a bezpečnost potravin a celkově zvládnout jednotlivé fáze auditu. Součástí semináře jsou požadavky na provádění auditů obecně, požadavky na auditory (dle ISO 19011) a jejich znalosti. Je řešen procesní přístup se zaměřením se na problematiku (specifika) potravinářských provozů, schopnost celkově zvládnout celý audit, resp. jednotlivé jeho fáze.

Obsah kurzu

  • normy pro auditování, legislativa, terminologie,
  • proč auditovat (význam, cíle a charakteristika auditu),
  • požadavvky a zásady auditování (nezávislý auditor, psychologie auditu a další),
  • příprava na audit, postup při auditu, dokumentace auditu,
  • zkušenosti z auditů (nejčastější nedostatky),
  • lidský faktor (komunikace).

Dotazy a diskuze.

Cílová skupina

Seminář je určen pro interní auditory i pracovníky, kteří budou do realizace auditů teprve zapojeni. Seminář je rovněž vhodný pro pracovníky oddělení kvality a nákupu v potravinářství. Seminář je vhodný pro pracovníky potravinářských firem i stravovacích provozů.

Po absolvování semináře nelze provádět certifikační audity. Obsahem semináře není konkrétní výklad požadavků standardů bezpečnosti potravin.

Poznámka k ceně

kód: 1902230 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 190223A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190223B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190223C - 7 446 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor