Detail kurzu

Jak postupovat při vedení účetnictví, problematika vedení účetnictví v účetních firmách – dobrá rada nad zlato

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Cílem semináře je seznámit účetní pracovníky, účetní firmy a jejich klienty s právy a povinnosti obou smluvních stran s postupy pro správné a bezproblémové zpracování účetnictví.

Obsah kurzu

  • vysvětlení důležitých paragrafů ze zákona o účetnictví ve vazbě na zpracování účetnictví,
  • správné sestavení smlouvy pro vedení účetnictví, co by ve smlouvě nemělo chybět,
  • postupy předávání dokladů a podkladů a zpracovaného účetnictví,
  • stanovení odpovědností,
  • účetní sestavy a daňová přiznání.

Na základě bohatých praktických zkušeností lektorka seznámí posluchače i s konkrétními případy neshod mezi účetní firmou a klientem a s možnostmi řešení. Posluchači obdrží vzor návrhu smlouvy na zpracování účetnictví a dále příklad, na kterém bude provedeno porovnání propočtu nákladů za zpracování účetnictví účetní firmou a zpracování účetnictví zaměstnancem v pracovně právním vztahu. Na tomto semináři mohou posluchači probrat s lektorkou i své konkrétní problémové případy.

Cílová skupina

Seminář je určen účetním firmám a jejich klientům, ale také i samotným účetním. Dále je vhodný pro samotné podnikatele, kteří se rozhodují, zda vezmou účetní do pracovněprávního vztahu, či si nechají zpracovat účetnictví účetní firmou. Klady a zápory.

Poznámka k ceně

kód: 1901890 - 2 290 Kč + DPH Základní cena, kód: 190189A - 4 351 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190189B - 6 183 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190189C - 7 786 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor