Detail kurzu
Potravinářské podvody a falšování potravin
1. VOX a.s.
Popis kurzu
Na semináři se dozvíte informace o historii i současnosti potravinářských podvodů týkajících se potravin a potravinářských obalů, které jsou ekonomicky motivované a představují riziko pro zdraví spotřebitele. Seznámíte se s legislativními požadavky ve vztahu k falšování potravin, klamání spotřebitele a připravovanými řešeními na evropské úrovní na téma dvojí kvalita potravin. Dále se seznámíte s požadavky standardů bezpečnosti potravin a obalů ve vztahu k potravinářským podvodům. Získáte praktické rady jak sestavit, zavést a udržovat plán zmírnění rizika potravinářských podvodů, včetně zásad posuzování zranitelnosti produktu a posuzování zranitelnosti dodavatele.
Obsah kurzu
- historie a současnost potravinářských podvodů,
- legislativní rámec ve vztahu k falšování potravin a klamání spotřebitelů,
- požadavky standardů bezpečnosti potravin (BRC, IFS, FSSC 22000),
- hlavní body přípravy, zavádění a udržování plánu zmírnění rizika potravinářských podvodů,
- příklady posouzení zranitelnosti, sestavení plánu zmírnění a jeho přezkoumání (pro potraviny a obalové materiály).
Dotazy a diskuze.
Cílová skupina
Seminář je určen zejména pro pracovníky firem, které se zabývají výrobou potravin. Dále je vhodný i pro pracovníky společností vyrábějících obaly, které jsou určené pro potravinářský průmysl.
Je vhodný zejména pro:
- manažery kvality,
- představitele vedení pro systémy kvality a bezpečnosti potravin,
- vedoucí a členy týmu HACCP,
- pracovníky oddělení kvality, vývojových oddělení a nákupu surovin a obalů,
- interní auditory.
kód: 1902930 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 190293A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190293B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190293C - 7 446 Kč + DPH
Kontaktní osoba
Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality