Detail kurzu

Za co stojí v práci “člověk”

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Workshop je věnován otázkám nahlédnutí současného vývoje pracovního trhu různými úhly pohledu. Zaměří se na motivaci lidí a důvody, proč ve firmě chtějí pracovat či nikoli, příležitosti mezigenerační spolupráce a propojení různých věkových kategorií v profesních týmech i významu age managementu. Účastníci budou aktivně zapojeni do práce s hodnotami jednotlivých generací, dozví se důležité informace týkající se generací babyboomers, X, Y, Z, budou moci porozumět jejich charakteristickým rysům i možnostem, jak je motivovat, zlepšit týmovou práci i obecně mezilidské vztahy. Nahlédneme na problematiku nežádoucích projevů na pracovišti, soustředíme se na pozitivní práci s věkem v každé životní etapě pracovního života a zaměříme se na praxi tak, aby v ní dobré mezigenerační vztahy a podpora pracovní schopnosti i vzájemná spolupráce byly významným přínosem.

Obsah kurzu

  • vztahy a komunikace – co nejvíce prezentuje firmu a pracoviště?,
  • životní filozofie v pracovní realitě – hodnoty spjaté s věkem,
  • nejčastější mýty a mylné předpoklady ve vztahu ke starším zaměstnancům,
  • generační spolupráce, problémy i přínosy – charakteristika generací X, Y, Z i Babybomers,
  • nové pohledy a přínosy age managementu – s čím přišli vlastně Finové?,
  • příklady dobré praxe, aneb co nezanedbat, aby firma pečovala dobře o své zaměstnance a byla zároveň směrem ven atraktivní.

Cílová skupina

Seminář je určen personálním manažerům, personalistům, mistrům, předákům, zájemcům na pozicích pracujících s lidmi a všem, kteří chtějí rozšířit svou schopnost porozumět procesům stárnutí i specifikům generací a jejich dopadu do personální a firemní praxe.

Poznámka k ceně

kód: 1906380 - 2 065 Kč + DPH Základní cena, kód: 190638A - 3 924 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190638B - 5 576 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 190638C - 7 021 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor