Detail kurzu

HR manažer II – inspirace a příklady z praxe – cyklus

Gradua-CEGOS, s.r.o.

Popis kurzu

Absolvent cyklu získá komplexní pohled na fungování HR Business Partneringu, bude schopen udělat „mikroaudit“ současného brandingu/HR marketingu, pochopí principy controllingového řízení, naučí se používat základní funkce HR controllingu v praxi, naučí se co nejjednoduššími způsoby rozpoznat a rozvíjet talentované zaměstnance, uvědomí si nástroje k udržení a angažovanosti nejdůležitějších zaměstnanců, seznámí se s inovativními metodami vzdělávání a jejich využitím v praxi, zdokonalí své prezentační dovednosti/pochopí význam koučinku pro dlouhodobý rozvoj pracovníků, ale i sebe sama a a bude schopen použít tento nástroj v praxi.

Obsah kurzu

1. kurz – Nově v roli HR Business Partnera – jak si získat respekt k vybudování skutečného partnerství? 2. kurz – Nábor skončil, začíná doba přitahování. 3. kurz –Trendy ve vzdělávání a jejich vliv na rozvoj zaměstnanců v době digitalizace. 4. kurz – HR controlling. 5. kurz – Rychlý talent management. 6. kurz volitelný – Prezentační dovednosti nebo Koučovací přístup v roli manažera.

Cílová skupina

HR manažerům, personálním ředitelům, kteří mají minimálně 3letou praxi v oblasti HR, ideální nadstavba pro absolventy kurzu HR manažer – akademie pro personální manažery, kteří chtějí prohloubit své dosavadní znalosti a dovednosti, podělit se o své zkušenosti a inspirovat se zkušenostmi lektorů i ze strany účastníků kurzu.

Kontaktní osoba

Zákaznické centrum Gradua-CEGOS
+420 226 006 300
gradua@gradua.cz

Hodnocení




Organizátor