Detail kurzu

Jak zvládat stres při práci s dětmi aneb praktické návody psychohygieny pro chůvy

DOMESTICA, spol. s r.o.

Popis kurzu

Práce s dětmi je velmi emočně náročná. Možná hledáte způsoby, jak nabrat novou energii, kterou chcete dětem předávat. Chcete se naučit, jak správně odpočívat a jak zvládat stres při práci s dětmi, ale i s jejich rodiči. Návod jak na to najdete během naší další přednášky o duševní hygieně. Budeme se věnovat tématu duševního zdraví, životosprávě, praktickým řešením, jak zvládat stres, naučíte se základům psychohygieny a dozvíte se také něco o sobě.

Obsah kurzu

Osvojíte si praktické tipy, jak bojovat se stresem a vyčerpáním. Seznámíme se s technikami Mindfulness. Porozumíte lépe sami sobě a naučíte se, jak být před stresem a vyčerpáním odolnější. Odnesete si konkrétní tipy, jak zvládat těžké dny a odhalíte, jak lépe a v klidu zvládat svou profesi.

Přednášku povede Mgr. Iva Klaková, pedagožka, lektorka a koučka osobního rozvoje. Specializuje se na výchovné poradenství a problematické chování u dětí. Vzdělává rodiče i pedagogy v oblasti výchovy, efektivní komunikace a psychohygieny. Při individuálních sezeních pracuje v oblastech kariéry a osobního rozvoje. Zaměřuje se na práci s ženami a hledání jejich cest k sebevědomí, odvaze a spokojenosti. 

Cílová skupina

chůvy pracující v dětské skupině i pečující o dítě v rodině, veřejnost z řad rodičů předškolních dětí

Certifikát Certifikát o absolvování semináře Poznámka k ceně

Pitný režim zajištěn.

Hodnocení




Organizátor