Detail kurzu

HR Summer Camp pro začínající personalisty

Gradua-CEGOS, s.r.o.

Popis kurzu

Absolventi se seznámí s moderními technikami, procesy a nástroji řízení lidských zdrojů a dozví se, jakým směrem se práce s lidmi a lidským kapitálem vyvíjí. Získají komplexní přehled o řízení lidských zdrojů ve firmě a způsobu nastavování a vedení jednotlivých HR procesů. Procvičí se v hard i soft skills nutných pro zvládání role personalisty. Navážou osobní i profesionální kontakty s odborníky v oblasti HRM.

Obsah kurzu

Management lidských zdrojů a personalista jako leader firemní kultury. Personalista jako expert na komunikaci a podporovatel týmové spolupráce. Popisy pracovních míst, kompetenční model. Efektivní získávání a výběr zaměstnanců, vedení výběrového rozhovoru. Motivace a řízení pracovního výkonu zaměstnanců. Systematické vzdělávání a rozvoj zaměstnanců v době digitálních technologií. Videotrénink – Profesionální vedení výběrového rozhovoru. Virtuální třída – Zvládání emocí v náročných situacích.

Cílová skupina

Kurz je určen začínajícím personalistům, kteří se potřebují v problematice řízení lidských zdrojů rychle zorientovat a získat přehled o základních personálních procesech.

Kontaktní osoba

Zákaznické centrum Gradua-CEGOS
+420 226 006 300
gradua@gradua.cz

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat