Detail kurzu

Dejte si lajnu s Graduou – vybalancujte svůj život do rovnováhy

Gradua-CEGOS, s.r.o.

Popis kurzu

Netradiční formou naleznout vnitřní balanc, zklidnění. Posílit koncentraci a vůli. Zamyslet se nad svým životem, životní rovnováhou a vlivy, které ji podporují a naopak ničí. Prohloubit uvědomění v oblasti work-life balance. Zvýšit sebepoznání.

Obsah kurzu

Vzhůru na lajnu. Úvod, představení kurzu a účastníků hravými aktivitami. Nácvik chození po slackline pod dohledem zkušeného instruktora (vždy přizpůsobeno dovednostem jednotlivých účastníků). Rozbor, zhodnocení. Život v rovnováze. Přenos poznatků z dopoledne do běžného života. Analýza současné životní situace – jak jsem na tom s rovnováhou, co potřebuji vybalancovat a jak. Rovnováha mezi polaritami – aktivita a pasivita, práce a odpočinek, příjem a výdej, oblast pracovní, osobní a rodinná. Techniky zaměřené na uzemnění, zklidnění – jógové techniky (podle zájmu účastníků). Zhodnocení, akční plán.

Cílová skupina

Všem, kteří mají zájem o rozvoj těla i duše se zaměřením na hledání klidu, rovnováhy a správné všehomíry. Kurz je určen pro úplné začátečníky na „lajnách“ i pokročilejší chodce.

Kontaktní osoba

Zákaznické centrum Gradua-CEGOS
+420 226 006 300
gradua@gradua.cz

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat