Detail kurzu

Ovlivňování bez formální autority

Gradua-CEGOS, s.r.o.

Popis kurzu

Zmapovat si, co pro mě znamená úspěch a vlastní spokojenost. Najít hranice sebejistoty při jednání s druhými. Sestavit si rejstřík dovedností k plnohodnotnému ovlivňování bez formální autority. Najít „svoji parketu“ v krajině asertivity a snahy ovlivnit druhé. Najít cesty, jak se prosazovat sebevědomě, s praktickým dopadem na okolí, zodpovědně, s uspokojením.

Obsah kurzu

V co věříme a v co věří ostatní kolem nás. Naše zodpovědnost a role ve světě kolem nás. ID dovedností, které mě dostanou dál. Sebevědomí a chuť prosadit se. Budování neformální autority a charizmatu. Váš komunikační styl – vlastní analýza a audit dovedností. Asertivita jako technika a jako přirozená součást mého stylu. 6 univerzálních principů ovlivňování druhých. Přesvědčivá a vlivná komunikace. Příprava osobního akčního plánu. Virtuální třída. Prework zadání. Tři mikro videa.

Cílová skupina

Pro ty, kteří mají potřebu aktivně působit na vlastní okolí v souladu se svým přesvědčením a za využití sobě vlastního komunikačního stylu. Pro ty, kteří hledají cesty svého dalšího osobního rozvoje s cílem být platným členem týmu, společenství, rodiny, společnosti. Pro všechny, kteří stále chtějí věci měnit a zůstat přitom sami sebou.

Kontaktní osoba

Zákaznické centrum Gradua-CEGOS
+420 226 006 300
gradua@gradua.cz

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat