Detail kurzu

Vliv syrové (raw) stravy na zdraví člověka

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Ačkoliv se nejedná o novou myšlenku, stala se raw výživa trendem moderní doby. Spolu s například paleodietou či ketogenní dietou patří mezi populární alternativní výživové směry. Základní myšlenka je jasná – potraviny by neměly být zahřáty na teplotu vyšší než na cca 42 stupňů Celsia (teploty se liší podle daného směru). Jde však o stravu zdravou a prospěšnou, nebo nám spíše uškodí? Jaké jsou její výhody a nevýhody? Právě na tyto, ale i další mnohé otázky se dozvíte odpovědi v našem novém semináři.

Rozsah: 4 vyuč. hod.

Obsah kurzu

  1. Základy – o co se jedná, historie, směry, zásady
  2. Výhody syrové stravy
  3. Nevýhody syrové stravy
  4. Pro koho je syrová strava vhodná?
  5. Prostor pro dotazy a diskuzi

Cílová skupina

Výživoví poradci, nutriční specialisté, veřejnost

Certifikát Osvědčení o absolvování vzdělávacího programu Poznámka k ceně

V ceně výukové materiály.

Kontaktní osoba

Zuzana Kubáčová
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor