Detail kurzu
Vliv syrové (raw) stravy na zdraví člověka
Středisko vzdělávání s.r.o.
Popis kurzu
Ačkoliv se nejedná o novou myšlenku, stala se raw výživa trendem moderní doby. Spolu s například paleodietou či ketogenní dietou patří mezi populární alternativní výživové směry. Základní myšlenka je jasná – potraviny by neměly být zahřáty na teplotu vyšší než na cca 42 stupňů Celsia (teploty se liší podle daného směru). Jde však o stravu zdravou a prospěšnou, nebo nám spíše uškodí? Jaké jsou její výhody a nevýhody? Právě na tyto, ale i další mnohé otázky se dozvíte odpovědi v našem novém semináři.
Rozsah: 4 vyuč. hod.
Obsah kurzu
- Základy – o co se jedná, historie, směry, zásady
- Výhody syrové stravy
- Nevýhody syrové stravy
- Pro koho je syrová strava vhodná?
- Prostor pro dotazy a diskuzi
Cílová skupina
Výživoví poradci, nutriční specialisté, veřejnost
V ceně výukové materiály.
Kontaktní osoba
Zuzana Kubáčová
+420 775 791 340
info@vsostrava.com
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality