Detail kurzu
Výživa při potravinových alergiích a intolerancích
Středisko vzdělávání s.r.o.
Popis kurzu
Chcete se více informací dozvědět o potravinových alergiích a intolerancích? Zdají se Vám tyto pojmy stejné? Máte ve svém okolí někoho, kdo tímto onemocněním trpí? Tápete v potravinách, které se smí podávat při těchto dietních omezeních?
V rámci našeho semináře Vás seznámíme s nejčastějšími potravinovými alergiemi a intolerancemi, které se vyskytují v naší české populaci. Toto téma je v dnešní době velmi aktuální. Neustále přibývá lidí s dietním omezením a tápou, které potraviny si mohou koupit a také jak si je chutně upravit.
Rozsah: 4 vyuč. hodiny
Obsah kurzu
- Vymezení rozdílů mezi potravinovou alergií a intolerancí.
- Nejčastější potravinové alergie a intolerance.
- Vhodné potraviny u jednotlivých omezení.
- Stravování dětí ve školském zařízení s potravinovou intolerancí, či alergií.
Cílová skupina
Výživoví poradci, nutriční specialisté, veřejnost
V ceně výukové materiály.
Kontaktní osoba
Zuzana Kubáčová
+420 775 791 340
info@vsostrava.com
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality