Detail kurzu

Výživa při potravinových alergiích a intolerancích

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Chcete se více informací dozvědět o potravinových alergiích a intolerancích? Zdají se Vám tyto pojmy stejné? Máte ve svém okolí někoho, kdo tímto onemocněním trpí? Tápete v potravinách, které se smí podávat při těchto dietních omezeních?

V rámci našeho semináře Vás seznámíme s nejčastějšími potravinovými alergiemi a intolerancemi, které se vyskytují v naší české populaci. Toto téma je v dnešní době velmi aktuální. Neustále přibývá lidí s dietním omezením a tápou, které potraviny si mohou koupit a také jak si je chutně upravit.

Rozsah: 4 vyuč. hodiny

Obsah kurzu

  1. Vymezení rozdílů mezi potravinovou alergií a intolerancí.
  2. Nejčastější potravinové alergie a intolerance.
  3. Vhodné potraviny u jednotlivých omezení.
  4. Stravování dětí ve školském zařízení s potravinovou intolerancí, či alergií.

Cílová skupina

Výživoví poradci, nutriční specialisté, veřejnost

Certifikát Osvědčení o absolvování vzdělávacího programu Poznámka k ceně

V ceně výukové materiály.

Kontaktní osoba

Zuzana Kubáčová
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor