Detail kurzu

DNA mého týmu

Gradua-CEGOS, s.r.o.

Popis kurzu

Umět nastavit interní standardy chování týmu v podmínkách nejednoznačnosti. Být schopen se sám/sama adaptovat na nové situace a podmínky. Rozvinou vlastní dovednosti při využívání různorodosti a jinakosti. Rozhýbat skutečnou změnu, kterou chci aktivně ovlivnit. Získat jasnou představu co udělám se svým týmem, kdy a jak. Najít cesty a nástroje, jak posunout svůj tým dopředu rychleji, jednodušeji, vědoměji.

Obsah kurzu

Týmy a firma. Dimenze živé kultury – jak využít přínosy různorodosti pro lepší výkonnost týmu i větší pohodu jeho členů. Jak fungují návyky. Změna jako příležitost. Co tedy dál s mým týmem. Virtuální třída. Prework zadání. Tři mikro videa.

Cílová skupina

Pro vedoucí týmů se zkušeností s cíleným vedením jednotlivců. Pro manažery a vedoucí, kteří stojí před výzvou nastavit standardy a chování nového týmu nebo týmu, jehož složení nebo poslání se významně mění. Pro lídry s potřebou aktivně vést tým k sourodému celku při změně složení týmu s lidmi různých návyků a standardů nebo sladění zájmů dvou spolupracujících týmů a „psů, kteří už se nechtějí učit novým kouskům“.

Kontaktní osoba

Zákaznické centrum Gradua-CEGOS
+420 226 006 300
gradua@gradua.cz

Hodnocení




Organizátor



Další termíny kurzu
Termín Cena Místo konání Zarezervovat