Systémy bezpečnosti potravin – jejich principy a požadavky

Základní informace
  • Termín kurzů: 23.11.2020
  • Místo konání: Senovážné náměstí 23, PRAHA 1 - Nové Město
  • Cena: 2 650 Kč (2 190 Kč bez DPH)
  • Poznámka k ceně: kód: 2002000 - 2 190 Kč + DPH Základní cena, kód: 200200A - 4 161 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 200200B - 5 913 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 200200C - 7 446 Kč + DPH
  • Organizátor: 1. VOX a.s.
Přihlásit se na kurz

Popis kurzu

Cílem semináře je seznámit vás s principy a požadavky systémů bezpečnosti potravin (systém HACCP, standardy BRC, IFS, FSSC 22000). Získáte informace, které vám umožní orientovat se v požadavcích systémů. Budou probrány postupy udržování efektivního systému bezpečnosti potravin, aktuální přístupy k požadavkům standardů IFS a BRC, budou stručně shrnuty novinky, které přináší nové verze standardů IFS a BRC.

Cílová skupina

Seminář je určen jak pro pracovníky společností, které zvažují zavedení a certifikaci systému bezpečnosti potravin, tak pro pracovníky společností, které mají systém podle některé z norem již zaveden. Zejména pak pro pracovníky zodpovědné za kvalitu a hygienu, pro vedoucí a členy týmu HACCP, pro interní auditory.

Obsahová náplň

  • cíle a význam systémů bezpečnosti potravin,
  • dělení systémů, pojmy v rámci systémů,
  • základní požadavky systémů bezpečnosti potravin se zaměřením na IFS, BRC (odpovědnost vrcholového vedení, systém řízení bezpečnosti a kvality, řízení zdrojů, výrobní proces, měření, analýzy, zlepšování, obrana potravin),
  • stručný přehled novinek standardů IFS a BRC.

Dotazy a diskuze.

Lektor:
Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

Termíny kurzů

23.11.2020

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
Jana Pružinová
e-mail:
vox@... Zobrazit


Adresa
Senovážné náměstí 23, PRAHA 1 - Nové Město

O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel:
+420 226 539 *** Zobrazit

e-mail:
vox@... Zobrazit

web: www.vox.cz

Adresa
1. VOX a.s.
Senovážné náměstí 23, Praha 1 Zobrazit na mapě

Hodnocení kurzu

(hlasujte)