Systém HACCP v potravinářských provozech pro pokročilé

Základní informace
  • Termín kurzů: 03.06.2020
  • Místo konání: Senovážné náměstí 23, PRAHA 1 - Nové Město
  • Cena: 2 771 Kč (2 290 Kč bez DPH)
  • Poznámka k ceně: kód: 2002030 - 2 290 Kč + DPH Základní cena, kód: 200203A - 4 351 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 200203B - 6 183 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 200203C - 7 786 Kč + DPH
  • Organizátor: 1. VOX a.s.
Přihlásit se na kurz

Popis kurzu

Cílem semináře je prohloubit vaše znalosti v požadavcích na zajišťování bezpečnosti potravin, v problematice systému HACCP.

Budou probrány jednotlivé principy systému HACCP, postupy udržování efektivního systému. Získáte informace z oblasti mikrobiologie a informace o nejčastějších chybách při udržování systému HACCP.

Cílová skupina

Seminář je určen pro pracovníky, kteří jsou zodpovědní za bezpečnost potravin. Zejména pak pro vedoucí pracovníky, stávající i nové členy týmu HACCP.

Seminář je primárně určen pro výrobce potravin.

Obsahová náplň

  • přehled potravinářské legislativy,
  • mikrobiologie potravin,
  • nebezpečí z potravin,
  • souhrn základních principů systému HACCP (praktické využití),
  • struktura systému HACCP (postup zavádění),
  • ověřování systému,
  • zacházení s potenciálně nebezpečnými potravinami.

Dotazy a diskuze.

Lektor:
Ing. Lucie Janotová, Ph.D.

Termíny kurzů

03.06.2020

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
Jana Pružinová
e-mail:
vox@... Zobrazit


Adresa
Senovážné náměstí 23, PRAHA 1 - Nové Město

O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel:
+420 226 539 *** Zobrazit

e-mail:
vox@... Zobrazit

web: www.vox.cz

Adresa
1. VOX a.s.
Senovážné náměstí 23, Praha 1 Zobrazit na mapě

Hodnocení kurzu

(hlasujte)