Procesní kontaminanty v potravinách

Základní informace
Přihlásit se na kurz

Popis kurzu

11. dubna 2018 vstoupilo v platnost nařízení Komise (EU) 2017/2158, kterým se stanoví zmírňující opatření a porovnávací hodnoty pro snížení přítomnosti akrylamidu v potravinách. Jak ovlivní toto nařízení potravinářský průmysl, se dozvíte na našem semináři.

Cílová skupina

Seminář je určen pro zájemce o obor potravinářství.

Termíny kurzů

27.10.2020

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
tel:
+420 222 539 *** Zobrazit

e-mail:
info@... Zobrazit


O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel:
+420 222 539 *** Zobrazit

e-mail:
info@... Zobrazit

web: www.kursy.cz

Adresa
Verlag Dashöfer, nakladatelství, spol. s r. o.
Evropská 423/178, Praha 6 Zobrazit na mapě

Hodnocení kurzu

(hlasujte)