Detail kurzu

Právní minimum pro daňové poradce

1. VOX a.s.

Popis kurzu

Seminář vás seznámí se základní orientací v nejdůležitějších právních odvětvích. Absolvováním získáte přehled hlavních právních předpisů a jejich vazeb se zaměřením na potřeby účetních a daňových profesí.

Obsah kurzu

Významné právní předpisy: GDPR – občanský zákoník – zákon o obchodních korporacích – zákon o registru smluv – předpisy proti praní špinavých peněz (AML zákon).

Právo a jeho dělení, vymáhání práva: Druhy soudních řízení – alternativní řešení sporů.

Profesní odpovědnost daňových poradců: Náhrada škody klientovi – vybraná judikatura – pojištění a náhrada od pojišťovny.

Občanský zákoník: Hlavní změny a novinky v občanském právu – smlouvy a pravidla jejich uzavírání – zajištění závazků – vybrané druhy smluvních typů – vazba na zákon o registru smluv.

Cílová skupina

Seminář je vhodný pro každého, kdo se chce stát daňovým poradcem a být dobře připraven na náročné zkoušky u KDP ČR. Je určen také zkušeným daňovým poradcům, auditorům, účetním a ekonomům, soudním znalcům v oblasti ekonomie a všem ostatním, kteří bez průběžného odborného vzdělávání nemohou kvalitně vykonávat praxi.

Poznámka k ceně

kód: 2100600 - 2 490 Kč + DPH Základní cena, kód: 210060A - 4 731 Kč + DPH cena pro 2 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 210060B - 6 723 Kč + DPH cena pro 3 účastníky z jedné společnosti na jednom kurzu, kód: 210060C - 8 466 Kč + DPH

Kontaktní osoba

Jana Pružinová
+420 226 539 670
vox@vox-kurzy.cz

Hodnocení




Organizátor