Detail kurzu

Global Standard for Food Safety, (BRC Food)

C.Q.M., spol. s r. o.

Popis kurzu

Informace o základních požadavcích BRC,návod na implementaci požadavků do vlastních systémů managementu bezpečnosti potravin, přehled o požadavcích na audity prováděné nezávislou certifikační organizací nebo maloobchodními řetězci.

Obsah kurzu

  • Seznámení s požadavky standardu obchodních řetězců, specifické požadavky
  • Požadavky na dokumentaci, osobní a provozní hygienu, ochranu produktu, stav strojního a zařízení budov
  • Vztah k legislativním požadavkům – přehled potravinové legislativy ČR a EU
  • Diskuse, aplikovatelnost prvků v různých oborech potravinářské vý­roby
  • Průběh certifikačních auditů/hodnocení

Účastníci obdrží osvědčení o absolvování kurzu

Cílová skupina


Kontaktní osoba


+420 606 740 848
cqm@email.cz

Hodnocení




Organizátor