Ostrava - Hrabůvka

Interní auditor " BRC Food" a IFS Food"

Základní informace
Přihlásit se na kurz

Popis kurzu

  • Stručný přehled principů obou norem
  • Přehled základních rozdílů v požadavcích obou norem
  • Výklad jednotlivých požadavků s důrazem na sporné body
  • Diskuse, aplikovatelnost prvků v různých oborech potravinářské výroby
  • Plánování a provádění auditu
  • Případová studie, diskuse

Účastníci, kteří úspěšné absolvují závěrečný test, obdrží osvědčení.

Cílová skupina

Povědomí o jednotlivých požadavcích norem, vysvětlení sporných a diskutabilních bodů, návod implementace požadavků do vlastních systémů řízení bezpečnosti potravin, připravenost na audity prováděné nezávislou certifikační organizací nebo maloobchodními řetězci.

Termíny kurzů

Otvírá se podle zájmu.

Kurz na míru (vnitropodnikový kurz)

Kurz je možné organizovat i pro uzavřené skupiny, kde obsah, termín a místo se dohodne podle požadavků zákazníka.

Cena bude vypočítána na základě přesné specifikace objednavatele.

Doporučený rozsah kurzu: 2 dny

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
Martina Krumlová
mobil: +420 737 875 819
e-mail: cqm@email.cz

Adresa
Nad Primaskou 292/45, 100 00, Praha

O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel: +420 737 875 819
mobil: +420 737 875 819
e-mail: cqm@email.cz
web: www.cqm-sro.cz

Adresa
C.Q.M., spol. s r. o.
Krestova 1294/1, Ostrava - Hrabůvka Zobrazit na mapě