Detail kurzu

Interní auditor " BRC Food" a IFS Food"

C.Q.M., spol. s r. o.

Popis kurzu

Povědomí o jednotlivých požadavcích norem, vysvětlení sporných a diskutabilních bodů, návod implementace požadavků do vlastních systémů řízení bezpečnosti potravin, připravenost na audity prováděné nezávislou certifikační organizací nebo maloobchodními řetězci.

Obsah kurzu

  • Stručný přehled principů obou norem
  • Přehled základních rozdílů v požadavcích obou norem
  • Výklad jednotlivých požadavků s důrazem na sporné body
  • Diskuse, aplikovatelnost prvků v různých oborech potravinářské vý­roby
  • Plánování a provádění auditu
  • Případová studie, diskuse

Účastníci, kteří úspěšné absolvují závěrečný test, obdrží osvědčení.

Cílová skupina


Kontaktní osoba


+420 606 740 848
cqm@email.cz

Hodnocení




Organizátor