Praha 1- Staré Město

Řízení alergenů v potravinářském průmyslu

Základní informace
  • Termín kurzů: otvírá se podle zájmu
  • Místo konání: Novotného lávka 5, Praha 1
  • Cena: 2 771 Kč (2 290 Kč bez DPH)
  • Poznámka k ceně: Cena pro nečleny: 2 748,00 Kč bez DPH (3 325 Kč včetně DPH), Cena pro členy: 2 290,00 Kč bez DPH (2 771 Kč včetně DPH)
  • Organizátor: Česká společnost pro jakost
Přihlásit se na kurz

Popis kurzu

Aktualizace legislativních požadavků, trendů a požadavků IFS a BRC pro řízení alergenních rizik v potravinářském průmyslu. Aktuální přístupy k analýze, řízení a komunikace rizik. Identifikace principů k odstranění rizika křížové kontaminace potravin alergeny.

Cílová skupina

Pracovníci potravinářských podniků a výrobců obalů (obaly určené zejména pro přímý kontakt s potravinami). Vhodné zejména pro pracovníky zodpovědné za kvalitu, hygienu a vývoj, vedoucí a členy týmu HACCP.

Obsahová náplň

Potravinové alergie, symptomy a dopady na potravinářský průmysl Vliv zpracování potraviny na alergenicitu Legislativní požadavky týkající se alergenů, značení Zdroje alergenů, identifikace a hodnocení rizik pomocí analýzy nebezpečí Kontaminace a značení výrobků Požadavky IFS a Global Standard (BRC) ve vztahu k alergenům Příklady návodů na řízení alergenů a informování spotřebitelů (FSA, VITAL)

Termíny kurzů

Otvírá se podle zájmu.

Kurz na míru (vnitropodnikový kurz)

Kurz je možné organizovat i pro uzavřené skupiny, kde obsah, termín a místo se dohodne podle požadavků zákazníka.

Cena bude vypočítána na základě přesné specifikace objednavatele.

Doporučený rozsah kurzu: 1 den

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
Jana Kvapilová
tel:
+420 221 082 *** Zobrazit

e-mail:
kvapilova@... Zobrazit


Adresa
Novotného lávka 5, Praha 1

O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel:
+420 221 082 *** Zobrazit

e-mail:
sekretariat@... Zobrazit

web: www.csq.cz

Adresa
Česká společnost pro jakost
Novotného lávka 200/5, Praha 1- Staré Město Zobrazit na mapě

Hodnocení kurzu

(hlasujte)