Detail kurzu
Řízení alergenů v potravinářském průmyslu
Česká společnost pro jakost
Popis kurzu
Aktualizace legislativních požadavků, trendů a požadavků IFS a BRC pro řízení alergenních rizik v potravinářském průmyslu. Aktuální přístupy k analýze, řízení a komunikace rizik. Identifikace principů k odstranění rizika křížové kontaminace potravin alergeny.
Obsah kurzu
Potravinové alergie, symptomy a dopady na potravinářský průmysl Vliv zpracování potraviny na alergenicitu Legislativní požadavky týkající se alergenů, značení Zdroje alergenů, identifikace a hodnocení rizik pomocí analýzy nebezpečí Kontaminace a značení výrobků Požadavky IFS a Global Standard (BRC) ve vztahu k alergenům Příklady návodů na řízení alergenů a informování spotřebitelů (FSA, VITAL)
Cílová skupina
Pracovníci potravinářských podniků a výrobců obalů (obaly určené zejména pro přímý kontakt s potravinami). Vhodné zejména pro pracovníky zodpovědné za kvalitu, hygienu a vývoj, vedoucí a členy týmu HACCP.
Cena pro nečleny: 2 748,00 Kč bez DPH (3 325 Kč včetně DPH), Cena pro členy: 2 290,00 Kč bez DPH (2 771 Kč včetně DPH)
Kontaktní osoba
Jana Kvapilová
+420 221 082 231
kvapilova@csq.cz
Hodnocení
Organizátor
Podobné kurzy
podle názvu a lokality