Detail kurzu

VDA 6.3 Audit procesu - modul A

Česká společnost pro jakost

Popis kurzu

V průběhu dvoudenního kurzu se seznámíte nejen s obsahem nového vydání příručky VDA 6.3 Audit procesu, ale získáte základní přehled o procesním přístupu, analýze rizik a možných typech auditů. Poznáte, že i průběh auditu lze popsat jako proces (vstupy, výstupy, činnosti, zdroje, …). Seznámíte se s uspořádáním a používáním Katalogu otázek auditu procesů. Zcela nový je popis a vysvětlení potenciální analýzy, která slouží k ohodnocení nových neznámých dodavatelů a je založena na vybraných otázkách z Katalogu auditu procesů.

Obsah kurzu

Publikace VDA, ISO/TS 16949 – stručný přehled, struktura, obsah, novinky Vymezení druhů auditu Rozsah a užití auditu procesu – přehled Audit procesu ve fázi vzniku produktu a sériové výroby Procesně orientovaný přistup, analýza rizika – želva Kvalifikace auditora, etika, kodex jednání, komunikace Detailní popsání procesu auditování Struktura a uspořádání katalogu otázek Potenciální analýza Uvedená témata jsou diskutována s využitím praktických příkladů.

Cílová skupina

Všem zájemcům o získání kvalifikace auditor procesu podle nového vydání VDA 6.3 Audit procesu a všem těm, kteří se chtějí jen blíže seznámit s problematikou auditování procesů, a to nejen zájemcům z oblasti automobilním průmyslu.

Poznámka k ceně

Cena je uvedena v EUR

Kontaktní osoba

Irena Lukešová
+420 221 082 225
lukesova@csq.cz

Hodnocení




Organizátor