Detail kurzu

Pracovník cestovní kanceláře - rekvalifikace, MŠMT ČR

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Rekvalifikační kurz je pořádán ve spolupráci s cestovní kanceláří Radynacestu.cz. Absolvent získá veškeré kompetence k výkonu povolání pracovníka v cestovní kanceláři (cestovní agentury). Umí připravit a zajistit tuzemské i zahraniční zájezdy, umí zabezpečit jejich prodej a poskytnout informace o zájezdech, zná problematiku cestovního ruchu a jeho management. Absolvent zná základní obchodní dovednosti, umí jednat se zákazníkem a komunikovat se zahraničními partnery.

Rozsah: celkem 80 hodin + ZK

Obsah kurzu

Osnova kurzu: BOZP, ekonomika cestovního ruchu, geografie cestovního ruchu, služby cestovního ruchu, metodika práce cestovní kanceláře a cestovní agentury, marketing v cestovním ruchu, psychologie osobnosti a komunikace, komunikace v cizím jazyce.

Absolvent získá veškeré kompetence k výkonu povolání pracovníka v cestovní kanceláři (cestovní agentury). Umí připravit a zajistit tuzemské i zahraniční zájezdy, umí zabezpečit jejich prodej a poskytnout informace o zájezdech, zná problematiku cestovního ruchu a jeho management. Absolvent zná základní obchodní dovednosti, umí jednat se zákazníkem a komunikovat se zahraničními partnery.

Cílová skupina

Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí uplatnit v cestovním ruchu na pozici pracovníka cestovní kanceláře, popřípadě pracovníka cestovní agentury. Kurz mohou absolvovat zájemci bez praxe v daném oboru, ale také ti, kteří již zkušenosti mají a chtějí své znalosti a dovednosti podložit celostátně platným osvědčením.

Certifikát Osvědčení o absolvování kurzu, celostátně platné. Poznámka k ceně

sleva pro nezaměstnané 5%, v ceně jsou studijní materiály

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor