Detail kurzu

Obchodní zástupce - rekvalifikace (MŠMT ČR)

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Rekvalifikační kurz je určen všem, kdo se chtějí uplatnit na pozici obchodního zástupce. Vhodné pro úplné začátečníky i pro ty, kdo již mají základní znalosti z oblasti ekonomie, managementu nebo marketingu, ale chtějí získat souhrnnou představu o fungování trhu. Po absolvování získáte celostátně platný certifikát a novou profesní kvalifikaci na úrovni středoškolského vzdělávání s maturitou dle evropského rámce!

Obsah kurzu

Profil absolventa: Absolvent bude znát podstatu obchodní činnosti, funkce obchodu a jejich význam v současné praxi. Bude se orientovat v dodavatelsko-odběratelských vztazích i v kontrolních orgánech pro obchod a související oblasti. Získá znalosti ze skladování dle sortimentních skupin, osvojí si nejúčinnější metody pro zvyšování obratu zboží, naučí se kalkulovat ceny a vyúčtovávat tržby. Bude rovněž vědět, jak správně provádět průzkum spotřebitelské poptávky, aby mohl co nejefektivněji provádět své obchodní aktivity. Absolvent si osvojí také základy marketingu. Bude ovládat základní podnikatelské koncepce a podoby trhu, naučí se segmentovat trh a využívat tyto znalosti v obchodní praxi, získá povědomí o distribuci zboží a maloobchodních i velkoobchodní jednotkách. Návštěvníci kurzu zjistí, jak správně prezentovat zboží, budou znát pravidla úspěšného prodeje a naučí se jednat se zákazníkem. Absolventi budou umět poskytovat odborné poradenství, řešit reklamace i konfliktní situace.

Kvalifikační a vstupní předpoklady: střední vzdělání (min. výuční list), dosažení věku 18 let

Akreditace MŠMT ČR: čekáme na akreditační listinu, přihlášky již přijímáme

Výstupní doklad: Osvědčení o účasti v akreditovaném vzdělávacím programu; Osvědčení o získání profesní kvalifikace „Obchodní zástupce“

Zkouška: kurz je zakončen zkouškou z profesní kvalifikace Obchodní zástupce, PK 66–015-M

Rozsah kurzu: celkem 100 hodin + zkouška z profesní kvalifikace

Cílová skupina

Kurz je určen pro všechny zájemce, kteří se chtějí uplatnit v profesi obchodního referenta.

Certifikát Osvědčení s celostátní platností s názvem "Obchodní zástupce" . Akreditováno MŠMT ČR. Poznámka k ceně

Sleva pro nezaměstnané 5%, v ceně jsou studijní materiály.

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor