Detail kurzu

Mzdové účetnictví se základy personalistiky - rekvalifikace (akreditace MŠMT ČR)

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Po absolvování kurzu obdržíte celostátně platný certifikát a budete schopni vést samostatně mzdové účetnictví včetně mzdové agendy.

Absolvent zná problematiku mezd a terminologii mzdových agend, umí vypočítat mzdové složky, zákonné odvody, ostatní srážky ze mzdy a částku k výplatě, zná dokumentaci a podklady pro OSSZ, zdravotní pojišťovny a správce daně, umí účtovat o cestovních náhradách a orientuje se v pracovně-právních předpisech (zákoníku práce aj.) Orientuje se v zákonné právní úpravě účetnictví, umí účtovat o dlouhodobém majetku, o zásobách, o krátkodobém finančním majetku a bankovních úvěrech, o zúčtovacích vztazích, o nákladech a výnosech. Zná kapitálové účty a dlouhodobé závazky, rezervy, členění daní a daňové dopady a umí uzavřít účetní období.

Rozsah: 80 hodin + písemná závěrečná zkouška (3 hodiny)

Obsah kurzu

Osnova: BOZP, mzdová evidence, pracovněprávní minimum, srážky ze mzdy, zdravotní pojištění, sociální pojištění (důchodové, nemocenské), daň z příjmů, cestovní náhrady.

Cílová skupina

Kurz je určen pro zájemce, kteří se chtějí věnovat mzdovému účetnictví v praxi. Je určen pro začátečníky nebo pro ty, kteří si chtějí oprášit základní znalosti a nabýt nové dovednosti z oblasti mzdového účetnictví.

Certifikát Certifikát s celostátní platností, akreditováno MŠMT ČR. Poznámka k ceně

AKČNÍ CENA!!! Kurz v termínu 3.11.2017-19.1.2018 nabízíme za 6 348 Kč (sleva 8%). Pro její uplatnění zadejte do přihlášky slevový kód MZDOVE8D. V ceně výukové materiály.

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor