Detail kurzu

Psaní všemi deseti, odborný kurz

Středisko vzdělávání s.r.o.

Popis kurzu

Psaní všemi deseti pro obsluhu počítače přináší nespočet výhod. Především zrychlení ovládání klávesnice, snížení počtu chyb v textu, získání větší pohody, neboť odpadá neustálé vyhledávání znaků na klávesách a následná kontrola na obrazovce. Tento způsob ovládání klávesnice má své přínosy i v ochraně zdraví obsluhy. Výhodou je rozložení námahy na všech deset prstů, snížení zrakové únavy (odstranění nutnosti stálého přeostřování zraku), odstranění bočního vytáčení páteře nebo předklonu hlavy. V kurzu se naučíte i správný způsob sezení, držení rukou, základní polohu, psaní naslepo, techniku stisku kláves a mnohé další. Ovládání všemi deseti prsty je vhodné jak pro praváky, tak i pro leváky.

Obsah kurzu

Rozsah: 30 vyuč. hodin Termíny konání: Kapacita kurzu je omezena (max. 14 osob).

Cílová skupina

Kurz je určen pro všechny, kteří chtějí zefektivnit svou práci a rychle se orientovat v administrativních činnostech. Kurz je vhodný pro administrativní pracovníky, studenty a všechny, kteří pracují s PC.

Poznámka k ceně

AKČNÍ CENA!!! Kurz v termínu 6.2.2018-5.6.2018 nabízíme za 2 511 Kč (sleva 10%). Pro její uplatnění zadejte do přihlášky slevový kód VSEMI10D. V ceně výukové materiály.

Kontaktní osoba

Ing. Martina Smolíková
+420 775 791 340
info@vsostrava.com

Hodnocení




Organizátor