Poskytování informací o potravinách

Základní informace
Přihlásit se na kurz

Popis kurzu

Účastníci semináře se seznámí s povinnostmi při označování potravin a další aktuální potravinářskou legislativou. Seminář je vhodný pro majitele potravinářských podniků a pracovníky odpovídající za dodržování legislativních požadavků.

Cílová skupina

Seminář je určen pro zájemce o obor potravinářství.

Obsahová náplň

  • evropská legislativa a spotřebitel
  • povinnosti provozovatelů potravinářských podniků
  • označování potravin:

◦význam ◦obecné zásady poskytování informací o potravinách ◦uvádění spotřebitele v omyl, falšování ◦povinné údaje – způsob uvádění údajů

  • změny plynoucí z nového Nařízení 1169/2011/EU – uvádění do praxe
  • nově akcentované požadavky plynoucí z Nařízení 1169/2011/EU – čitelnost, dostupnost, alergeny, uvádění výživové hodnoty
  • dobrovolné poskytování informací
  • vztah k ostatním právním předpisům (zejména národní legislativě)

Termíny kurzů

Otvírá se podle zájmu.

Kontakt a místo konání

Kontaktní údaje
Ing. Sanda Brabcová
tel:
+420 222 539 *** Zobrazit

e-mail:
info@... Zobrazit


Adresa
-, Praha

O organizátorovi

Kontaktní údaje
tel:
+420 222 539 *** Zobrazit

e-mail:
info@... Zobrazit

web: www.kursy.cz

Adresa
Verlag Dashöfer, nakladatelství, spol. s r. o.
Evropská 423/178, Praha 6 Zobrazit na mapě

Hodnocení kurzu

(hlasujte)