Detail kurzu

Kurz fotografování psů

NICOM, a.s.

Popis kurzu

Také rádi fotíte svého čtyřnohého miláčka? My Vás naučíme, jak správně vybrat místo na fotografování psa, jak ideálně komponovat a samozřejmě také to, jak si nastavit Váš fotoaparát. S výborným lektorem Lukášem Skalickým získáte potřebný teoretický základ a vše si vyzkoušíte v praxi na šikovném psím modelu.

Cílová skupina

Vnímám správně světlo a kompozici

Umět správně pracovat se světlem je velmi důležité nejen při fotografování psa. Ukážeme si, jak různé úhly ovlivní výslednou fotografii. Hlavní důraz bude kladen na práci s přirozeným přírodním světlem. V praxi si sami vyzkoušíte jak ideálně komponovat, jak využívat různé prostředí pro fotografování psů a v jakých pozicích je ideální fotit. Poradíme Vám s focením v přírodě i ve městě.

Umím správně zvolit vhodné místo pro fotografování

Ukážeme si, jaká místa je nejlepší vybrat pro jednotlivé fotografie, jak pracovat s pozadím a popředím, jak pracovat s barvami. Zaměříme se vždy na praktické aspekty fotografování – například v různých denních dobách.

Vím jak pracovat s psím modelem

Prozradíme Vám tipy a triky pro práci s psím modelem, které Vám pomohou dosáhnout originálních a přitažlivých fotografií. Důležitá je také správná komunikace se psem. Ukážeme si, jak komunikovat s psím mazlíčkem, který je na focení zvyklý ale také jak vyzrát na modely začátečníky.

Praktická část kurzu

Praxe je základ. Nečekejte žádné nudné přednášky na učebně. Celý kurz je zaměřený na praxi v rámci fotografování psů. Nastavení fotoaparátu si vyzkoušíme v reálných situacích a fotit budeme opravdu živého psího modela.

Kontaktní osoba

Vít Straka
+420 602 323 906
marketing@nicom.cz

Hodnocení




Organizátor