Detail kurzu

MS Word - pro pokročilé - víkendový kurz

NICOM, a.s.

Popis kurzu

Naše společnost NICOM, a.s. navazuje na již zavedené odpolední kurzy pro fotografy a připravila pro Vás večerní a víkendovou výuku v nejběžnějších kancelářských programech jako jsou Word a Excel. Pokročilé kurzy Word a Excel nabízíme výukově vždy 2 dny o víkendu v čase od 9:00 do 14:00 hodin.

Cílová skupina

Hromadná korespondence a práce v týmu „sledování změn“

Díky hromadné korespondenci můžete oslovit spoustu adresátů jediným dopisem, pozvánkou či oznámením. Tvoříte-li výsledné dokumenty na základě připomínek a změn od ostatních lidí, pak je pro vás nástroj Sledování změn neocenitelnou pomůckou. Už žádné pročítání každého dodaného dokumentu zvlášť, ale rychlé zpracování všech najednou.

Formuláře

Naučíme Vás vytvářet formuláře a používat formulářové prvky. Ukážeme si zcela jiný postup vytváření dokumentů – pomocí osnovy. To je vhodné pro rozsáhlé či strukturou složitější dokumenty. Lze snadno zadat jednotlivé části dokumentu ke zpracování jiným lidem a následně je zanořit do projektu na konkrétní místo. Snadno můžete přesunout 500 stran např. ve finančním plánu za jiných 800 stran apod.  – to vše jednoduchým a rychlým způsobem.

Kontaktní osoba

Vít Straka
+420 602 323 906
marketing@nicom.cz

Hodnocení




Organizátor