Detail kurzu

Čtvrtletní foto kurz - Praha

NICOM, a.s.

Popis kurzu

Naučte se fotografovat v komplexním čtvrtletním kurzu! Ve skupině dalších fotografických nadšenců pod vedením různých zkušených lektorů proberete různá témata od krajin přes focení zvířat po portrét. Proberete techniku i kreativní a kompoziční stránku několika různých žánrů.

Cílová skupina

Zdokonalíte se ve využívání svojí fotografické techniky, pochopíte zákonitosti, které vám ulehčí intuitivní nastavování správných parametrů pro fotografování, ale hlavně budete rozvíjet svoje schopnosti fotografického vidění, kompozice a ztvárnění motivu podle toho jaký výraz fotografie chcete vytvořit. Proč kurz absolvovat?

Rádi fotíte, ale potřebovali byste pomoci při nejrůznějších situacích? Chcete se poučit od profesionálů při fotografování různých témat od makra, přes zvířata, po model nebo produkt v atelieru i v přírodě? Láká Vás fotografování a koupili jste si nový aparát, ale nevíte jak na to? Taky si myslíte, že v kolektivu se věci dělají lépe? Máte čas jen v podvečer a o víkendech?

Jestliže jste si na tyto otázky odpověděli kladně, pak je tu pro vás náš čtvrtletní průvodce fotografií, určený pro začínající i pokročilejší fotografy, kteří chtějí vyzkoušet různé obory fotografie. V kolektivu se stejným zájmem, a pod vedením zkušených fotografů, si rychle osvojíte nejen základní návyky fotografa, ale budete rozvíjet svoje fotografické vidění při diskusích nad snímky a zejména při praktickém fotografování, které bude tvořit převážnou většinu naší činnosti. Půjde o workshopy, při kterých navštívíme fotograficky zajímavé lokality nebo akce, fotografování v ateliéru a trochu teorie spojené s praxí na učebně. Během čtvrtletního setkávání se postupně zdokonalíte v používání různých fotografických technik, ale především v přístupu k fotografování a vnímání svého okolí jako fotografického objektu. Zaměříme se především na praktické fotografování za pomoci lektora. Teorie bude jen tolik, kolik budou účastníci potřebovat. Vyzkoušejte také náš nový portál www.fotonicom.cz.

Kontaktní osoba

Vít Straka
+420 602 323 906
marketing@nicom.cz

Hodnocení




Organizátor